GAIA-hulp informatie

Als EKC heb je veel taken en verantwoordelijkheden. Het is voornamelijk liefdewerk oud papier. De administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA is niet het leukste werk. GAIA-hulp biedt dan uitkomst.

Wat is GAIA-hulp?
LINKH biedt hulp met betrekking tot de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA. Het gaat om de accreditatieaanvragen van de bijeenkomsten in GAIA en een service betreft de planning rondom de bijeenkomsten. Je draagt natuurlijk nog steeds zelf zorg voor het opstellen van het jaarplan, de presentielijsten en verslagen.

Wat doet LINKH voor jou?
Wanneer je je hebt aangemeld, zal LINKH:

  • een ontvangstbevestiging sturen met uitleg GAIA-hulp;
  • een maand voor aanvang een herinnering sturen m.b.t. het jaarplan;
  • het jaarplan invoeren in GAIA;
  • aanvragen van de accreditatie en invoer van de benodigde documenten in GAIA;
  • twee maal per jaar een herinnering sturen voor aanleveren benodigde documenten;
  • na afronding een bevestiging mailen.

Benodigdheden voor accreditatieaanvraag toetsgroep via GAIA: jaarplan, verslagen, presentielijsten en evt. overige documenten, zoals PowerPoint-presentaties. Formulieren (leeg) staan op de website van LINKH.

LINKH biedt alleen hulp bij de administratieve afhandeling van de toetsgroepen in GAIA.

Hoe duur is het?
De kosten van GAIA-hulp zijn € 95,- per toetsgroep per jaar. Je krijgt hiervoor een factuur gemaild. Facturatie per deelnemer is niet mogelijk. Let op: de kosten van de PAM zijn niet inbegrepen.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden kan via deze link. LINKH vraagt om enkele persoonlijke gegevens. Ook heeft LINKH de inloggegevens nodig van je EKC-account in GAIA en toestemming deze te gebruiken en in GAIA je mailadres te wijzigen.

Contact
Interesse? Meld je zich dan aan via deze link. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met LINKH per e-mail info@linkh.nl of telefoon, 06-24169015.