EKC-vervolgcursus: Balans Werk-Privé (online)

Locatie ONLINE
Organisatie LINKH
Doelgroep Huisartsen/EKC
Accreditatie 4 uur
Datum dinsdag 9 februari 2021

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur 

Balans Werk-Privé

Opzet EKC-vervolgcursus: Balans Werk-Privé
Het doel van dit programma is een antwoord te vinden op vragen als: welke factoren zijn van invloed op mijn energie als huisarts, hoe herken ik een te hoge werkdruk en hoe kan ik die hanteren, hoe blijf ik energiek in het werk? Het programma reikt kennis aan over de factoren die de werksatisfactie van huisartsen positief of negatief beïnvloeden, en stimuleert de deelnemers om met praktische voornemens naar huis te gaan.

Waarom deelnemen?
Het huisartsenvak wordt door de meeste huisarts/EKC-en met veel plezier uitgeoefend; het contact met mensen en de vrijheid om eigen interesses verder te kunnen ontwikkelen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast vinden veel huisarts/EKC-en het vak op sommige punten zwaar. Zo zijn daar de toenemende organisatorische papierwinkel, de patiënt die gewapend met een hoop internetkennis ingewikkelde vragen heeft, en is er de problematiek die soms te lastig is om in tien minuten goed af te handelen met daardoor het risico van fouten. Iedere huisarts/EKC zal hierin zijn eigen energiegevers en energievreters herkennen.

CONSULENT
Ilonka Brugemann

DOELGROEP EN GROEPSGROTE 
De cursus is bedoeld voor huisartsen en voor Erkend Kwaliteitsconsulenten (EKC). De groepsgrootte is maximaal 14 deelnemers. 

DATUM
Dinsdag 9 februari 2021.

TIJD
Van 13.00 uur tot 17.00 uur.

KOSTEN
€ 160,- per deelnemer.

ACCREDITATIE
Deze cursus is voor 4 uur geaccrediteerd onder de BIA van het NHG afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

INSCHRIJVEN 
U kunt inschrijven middels de button boven en onderaan de pagina. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Op de cursusdag ontvangt u een mail met de inlogcode.

ANNULERINGSREGELING 
Annuleren kan tot een week voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Stichting LINKH, telefoon 06-24169015, e-mail info@linkh.nl 
Coördinatie: Olaf van Muijden, beleidsmedewerker LINKH