EKC-vervolgcursus: Leiding Geven 1. Wat heb je daarvoor nodig? (online)

Locatie ONLINE
Organisatie LINKH
Doelgroep Huisartsen EKC
Accreditatie 4 uur
Datum donderdag 11 februari 2021

Tijd: 13.00 - 17.00 uur.

Leiding Geven 1. Wat heb je daarvoor nodig?

Huisartsen geven leiding aan praktijkondersteuners, doktersassistentes en aan collega huisartsen in de praktijk en in de toetsgroep. Werkgeverschap, de coördinatie van werkoverleg, taakdelegatie en coaching van de uitvoering van werkprocessen zijn aspecten die voor veel huisartsen nieuw en onbekend zijn. Leiderschap vereist praktische kennis, communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen opvattingen en persoonlijk handelen. In deze cursus wordt de gelegenheid geboden om de benodigde competenties te vergroten. Diverse aspecten van leidinggeven en coachen komen aan bod, zowel in theorie als in oefensituaties. 

WAAROM DEELNEMEN?
In deze cursus Leiding geven 1 gaan we aan de slag met persoonlijke leiderschapsvaardigheden. De verschillende leiderschapsstijlen komen aan bod en ook het situationeel leiding geven. Je leert herkennen welke leiderschapsstijl jouw voorkeur heeft en welke je nog meer kunt inzetten. We gaan daarmee vooral ook oefenen. Situationeel leiderschap zoomt in op de communicatie tussen jou en je patiënten, medewerkers en collega’s. Naast verkenning van de theorie is er wederom gelegenheid het situationeel leiding geven toe te passen op je eigen situatie. 

CONSULENT
Arie Keijzer

DOELGROEP EN GROEPSGROTE 
De cursus is bedoeld voor huisartsen en voor Erkend Kwaliteitsconsulenten (EKC). De groepsgrootte is maximaal 14 deelnemers. 

DATUM
Donderdag 11 februari 2021.

TIJD
Van 13.00 uur tot 17.00 uur.

KOSTEN
€ 160,- per deelnemer.

ACCREDITATIE
Deze cursus is voor 4 uur geaccrediteerd onder de BIA van het NHG afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

INSCHRIJVEN 
U kunt inschrijven middels de button boven en onderaan de pagina. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage. Op de cursusdag ontvangt u een mail met de inlogcode.

ANNULERINGSREGELING 
Annuleren kan tot een week voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Stichting LINKH, telefoon 06-24169015, e-mail info@linkh.nl 
Coördinatie: Olaf van Muijden, beleidsmedewerker LINKH

Wijzigingen voorbehouden.