EKC-vervolgcursus: Leiding geven 2 (26 november 2019)

Locatie Groot Kievitsdal, Baarn
Organisatie LINKH / NHG
Doelgroep Huisartsen EKC
Accreditatie 4 uur
Datum dinsdag 26 november 2019

Tijd: 13.00 - 17.30 uur incl. lunch.
Voor deelname hoeft u niet de eerste Leiding geven te hebben gevolgd!

Leiding geven 2

Opzet EKC-vervolgcursus: Leiding geven 2
Huisartsen geven leiding aan praktijkondersteuners, doktersassistentes en aan collega huisartsen in de praktijk en in de toetsgroep. Werkgeverschap, de coördinatie van werkoverleg, jaargesprek, taakdelegatie en coaching van de uitvoering van werkprocessen zijn aspecten die voor veel huisartsen nieuw en onbekend zijn. Leiderschap vereist praktische kennis, communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen opvattingen en persoonlijk handelen. In deze cursus wordt de gelegenheid geboden om de benodigde competenties te vergroten. Diverse aspecten van leidinggeven en coachen komen aan bod, zowel in theorie als in oefensituaties.

Waarom deelnemen?
In de EKC-vervolgcursus Leiding geven 2 komt het werken met feedback aan de orde. De feedbackregels worden uitgelegd, de effectiviteit van feedback, maar ook de beperkingen zijn belangrijk te weten. Er wordt veel geoefend om deze techniek je eigen te maken.

Het tweede onderwerp van de training is de gesprekscyclus. Het functioneringsgesprek (ook wel jaargesprek genoemd) en het beoordelingsgesprek worden besproken. We leren slecht nieuws te brengen en ook bij dit onderwerp wordt er volop geoefend.
PROGRAMMA 
13.00 - 13.30 uur 
Lunch
13.30 - 15.30 uur  Cursus  Leiding geven 2
15.30 - 15.45 uur
Pauze
15.45 - 17.30 uur
Vervolg cursus
Tijdens de cursus is er ruimte voor algemene vragen met betrekking tot de EKC-functie.

DATUM
Dinsdag 26 november 2019.
Ochtendprogramma ‘Werk en gezondheid’
Wilt u ook voor het ochtendprogramma inschrijven? Klik hier.

LOCATIE
Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn. Routebeschrijving.

KOSTEN
€ 195,- per deelnemer.

ACCREDITATIE
Deze cursus is voor 4 uur geaccrediteerd onder de BIA van het NHG afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

CONSULENT
Arie Keijzer

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de button boven en onderaan de pagina. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren kan tot een week voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Stichting LINKH, telefoon 06-24169015, e-mail info@linkh.nl
Coördinatie: Erna van Muijden-Karssen, bestuurslid LINKH

Wijzigingen voorbehouden.