LHV Huisartsbeurs - Gezonde ambitie

Locatie Jaarbeurs Utrecht
Organisatie LHV
Doelgroep
Accreditatie
Datum zaterdag 7 april 2018

GEEN EKC-cursus
Op zaterdag 7 april 2018 opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor de elfde editie van de LHV Huisartsbeurs. Kom ook en beleef met elkaar een leerzame en ontspannen dag.
Deelname is gratis voor u en uw praktijkmedewerkers. Inschrijving vooraf is wel verplicht. Dat kan vanaf maandag 6 november 2017 via deze website. Hier vindt u het overzicht van alle workshops, sprekers, lezingen, debatten, pleinen, skills, participanten en exposanten. En stelt u op basis van uw interesses een programma op maat samen. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een e-ticket en een bevestiging van uw programmakeuzes.
 
Huisartsbeurs 2018 - Gezonde ambitie
Het centrale thema is ambitie: Als huisarts maakt u keuzes. U hebt ambities en de energie om uw patiƫnten te helpen. U doet waar u goed in bent. U legt de focus op uw sterke kanten als mens en als arts. Daar steekt u graag uw tijd in. En zo richt u graag uw praktijk in. U en uw medewerkers oefenen het vak met overgave en plezier uit.

Werken in de huisartsenzorg is een mooi beroep waar veel mensen voldoening uithalen en trots op zijn. Dat goede gevoel willen we graag versterken. De Huisartsbeurs 2018 zal op een positieve en energieke manier invulling geven aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie.

Inhoudelijk programma Huisartsbeurs 2018 Klik hier...

Klik hier voor de LHV Huisartsenbeurs website